08 května, 2012

Black Chilli Extreme Camp 2012

Ahoj všichni,

nedávno mě oslovil organizátor akce Black Chilli Extreme campu. Jde o camp extrémních sportů, který má letos druhé pokračování, koná se první červencový týden. Organizátor Michal Prucek se letos rozhodl připojit nový sport a to Flatland a oslovil nás, zda bychom o tom měli zájem. Mělo by jít o týdenní tréninkový camp, hlavně pro začínající jezdce, ale i pro pokročilé, protože můžeme společně zatrénovat. Měli byste někdo zájem jet na tenhle camp? Případně by bylo fajn, kdybyste to rozeslali všem flatařům, co znáte hlavně těm mladším. Jako trenéři bychom se tam měli vystřídat Dominik, já, Michal případně i někdo z Vás. Měla by to být super akce, jen stačí dostatek riderů, aby to stálo za to. Popřemýšlejte a neváhejte mi napsat, co si o tom myslíte. Více info najdete na http://extremecamp.4fan.cz . Díky moc PAT

Přikládám pár základních informací:


Co je EXTREME CAMP:
Baví tě sporty jako FREERUN, TRIAL nebo FLATLAND? Rád bys posunul své dovednosti ve vybrané disciplíně a zároveň se dobře bavil v luxusním prostředí? Tak právě to je EXTREME CAMP
Kdy se EXTREME CAMP koná:
30. 6. – 5. 7. 2012 Sbalíš vysvědčení a můžeš rovnou vyrazit na camp.
Co tě na EXTREME CAMPU naučíme: Je jedno, jestli jsi začátečník nebo pokročilý. Budeme k tobě přistupovat individuálně a posuneme tvé dovednosti správnou cestou. Profíci z tvého sportu ti vysvětlí, jak se připravit na výkon a to jak fyzicky tak psychicky. Naši instruktoři se mohou pochlubit tituly jak u nás tak ve světě.
Pro koho je EXTREME CAMP určen:
Už ti bylo 9 let? Pokud ano, není co řešit a můžeš jet s náma…
Kde se EXTREME CAMP koná:
Camp se koná ve sportovním areálu Bohemaland, který se nachází ve Zlatých horách.Jde o luxusní prostředí v jednom z nejčistších míst v České republice. Z velkého výběru jídla si určitě vybereš a prostředí a možnosti hotelu tě taky překvapí.
Co na EXTREME CAMP potřebuju:
V případě, že se hlásíš na FREERUN, je to v pohodě, stačí ti jen tenisky na běhání a sportovní oblečení, zbytek najdeš v areálu. Pokud se hlásíš na jednu z cyklistických disciplín, je potřeba vlastní kolo. V případě TRIALU si jako začátečník vystačíš s běžným horákem. Pokud jedeš na FLATLAND, je potřeba speciální kolo. V areálu k dispozici speciální překážky pro trénink.
Cena EXTREME CAMPU:
Cena je stanovena na 5 500,-Kč.
V ceně zahrnuto:
- ubytování na 6 dní
- strava formou švédských stolu (jídlo 6krát denně)
- bazén
- profesionální instruktoři

Žádné komentáře: