06 května, 2012

Flatland Jam - Horni Pocaply

bezvadna akce v melnickem okrese je u konce. do sportovniho arealu mezi vesnici horni pocaply a blizkou elektrarnou se sjeli sportovni nadsenci vsech odvetvi. k videni byly vodni skutry, ctyrkolky, wakeboarding, skateboarding, paintball, dirt bikes, snowglide a vrcholem sportovniho programu byl bmx flatland jam!

prvni jezdec (petr vaverka) na malem kole se ukazal uz v deset hodin rano. hokejbalove hriste v tu dobu jeste zelo prazdnotou. krasne pocasi nasvedcovalo tomu, ze vyznavacu flatlandu dorazi az az. v jedenact hodin se jezdecka arena doplnila o prazaka martina drazila, ktery dorazil s puvabnou fanynkou anetou. ta celou flatlandovou skupinu uzasne doplnovala a v zaveru dne horecne fandila.

po nezbytnem treninku a doplneni energie tocenou zmrzlinou, varenou kukurici, cukrovou vatou, pernikovym srdcem a gulasovou polivkou se sesti jsme se probojovili k vyvrcholeni sportovniho programu dne. na kostele s dvanacti zvony prave odbila druha hodina a borci s bmx bicykly roztocili moderni krasojizdu uprostred mistniho skateparku obklopeni fandicim davem. mistni nactitelete krasavice obdivovaly se zatajenym dechem vypracovana tela bikeru a rvaly vzrusenim pri kazdem vracenem combu - a ze jich bylo nepocitane.

prave v okamziku, kdy petr odjel svuj posledni dechberouci link a pod koly mu pristala cerna krajkovana podprsenka se nad hlavami prihlizejicich ozval hrom. okoli se ponorilo do cerneho mraku, ktery z nenadani osvitil zarivy blesk. asfalt zacaly bombardovat destove kapky o velikosti severoceskych merunek a vsichni se dali na utek do svych vozu. v zaveru dne se ve sportovnim arealu konalo jeste nekolik hudebnich vystoupeni, kterych jsme se ale nezucastnili.

vysledky PRO:

1. petr v.
2. martin d.

                                     

2 komentáře:

CZFlatland řekl(a)...

Zabitej report :-D PAT

Martin Dražil řekl(a)...

Nejvicccccccccccc :D