15 prosince, 2011

Pravidla a info

Ahoj,
Vítáme Tě na blogu CZFlatland. Pokud nemáš účet na googlu, tak si ho budeš muset založit (ale je to otázka pár minut). Tím pádem můžešy používat služby bloggeru, na kterém je i náš blog. Pak už se vždy stačí přihlásit na blogger.com pomocí gmail účtu.
Na http://www.czflatland.blogspot.com najdeš vzorové první rubriky (video, bikecheck, photo, report, interview, Hello my name is, event, bazar)  Rubriku, která bude přinášet novinky ze světa flatlandu bude mít na starosti Vojta Bublík a bude ji plně zásobovat článkama.
Prosíme, abys až budeš tyhle články psát o sobě dodržoval stejný formát otázek atd. Ať v tom máme stejný systém.

RUBRIKY:
Video - přídávejte sem jakékoliv vaše video a nebo video, které Vás zaujme.
Vždy napiš nadpis ve formátu - VIDEO: Název videa (rok). Příklad: VIDEO:
Patrik Raš promo (2011). Video můžete vkládat z Vimea a YouTube ale nezapomeňte při kopírování kodu upravit šířku videa na max. 670px pro správné zobrazení na blogu.

Photo – přídávejte sem jakékoliv vaše fotky. Vždy napiš nadpis ve formátu – PHOTO: Název fotek (rok). Příklad: PHOTO: Michal Kupec (2011). Je dobré vkládat fotky a zvolit extra velké zobrazení.

Report – přídávejte sem reporty z různých akcí (závody, show, jamy). Vždy napiš nadpis ve formátu – REPORT : Název akce, Příklad: REPORT: Jam Hradec Králové

Interview – vyplňte otázky, které jsou ve vzoru. Najdete jako první příspěvek v rubrice Interview s Patrikem. Vždy napiš do nadpisu INTERVIEW: Tvé jméno. Příklad: INTERVIEW: Patrik Raš.

Hello, my name is – jedná se o krátké interview a hlavně představení své osoby, aby všichni na blogu věděli s kým máme tu čest. Opět vyplňte otázky, které jsou ve vzoru. Najdete jako první příspěvek v rubrice HELLO, MY NAME IS: Michal Kupec. Vždy napiš do nadpisu HELLO, MY NAME IS: Tvé jméno. Příklad: HELLO, MY NAME IS: Michal Kupec.

Bikecheck – zasílejte svoje aktuální bikechecky s fotkami. Vždy napiš do nadpisu BIKECHECK: Tvé jméno. Příklad: BIKECHECK: Michal Kupec.

Event – zasílejte novinky o budoucích závodech, jamech a show. Vždy napiš do nadpisu EVENT: Jméno akce. Příklad: EVENT: Rebel jam.

Bazar – můžete prodávat staré i nové věci. Vždy napiš do nadpisu BAZAR: Název věci co prodáváš. Příklad: BAZAR: nové řidítka Deep.
Všechny vzory rubrik můžete najít už na stránkách. Samozřejmě si to můžete upravit. Jenom Vás poprosit o dodržování nadpisů, ať je v tom přehled. Protože se na stránky budou chodit koukat i jiní lidé. Pokud chcete zavést novou rubriku, tak není problém a vkládejte, co Vás napadne a mi z toho třeba uděláme pravidelnou rubriku, kterou budou moct vyplnit i ostatní.

A na závěr pár pravidel:
1)     Používejte celé jméno (ať se vždy ví o koho jde) Stačí to nastavit ve vašem nastavení na bloggeru a vždy se samo zobrazí dole kdo článek publikoval.
2)     Dodržujte vkládání nadpisů (viz výše).
3)     Dodržujte fond článků, takže nic neměňte v editoru článků.
4)    Jednotlivé články, postujte do daných rubrik. To znamená, napíšeš článek a při vkládání je dole políčko s nápisem štítky. Vpravo rozklikneš zobrazit vše a vybereš pod tím příslušnej štítek, který odpovídá daný rubrice. A pak stačí postnout.Veškerý návod na to jak postnout video, fotky atd budou brzy na blogu.


To je vše. Takže díky moc a těšíme se na novinky.
CZFlatland


Žádné komentáře: